דנון -למען דור העתיד של הקולינריה… מתחילים…

לאחר לא מעט עבודה ותכנון ובהתרגשות רבה מאוד אני שמח לבשר לכם על הקמתו של "דנון – בית הספר למצוינות קולינרית".

יחד עם מאיר דנון ועם שפים מובילים נוספים מהארץ ומהעולם, פיתחנו עבור תלמידנו שיטת לימוד חדשה, עדכנית ופורצת דרך אשר נועדה להפוך אותם לאנשי הקולינריה של העתיד, ולפתוח בפניהם את כל הדלתות והאפשרויות שהתחום מציע בארץ ובעולם.

אעדכן בקרוב בכתבות, תמונות ומתכונים נוספים, ובינתיים אתם מוזמנים להתרשם מאתר בית הספר ומהדף שלנו בפייסבוק.

אתר דנון – בית הספר למצוינות קולינרית.

לימודי קונדיטוריה

לימודי בישול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.