מיקי שמו ואני מכינים "גאלט" משמשים מיוחדת

לאחרונה היה לי העונג להתארח בתוכניתו של מיקי שמו ולהכין איתו ביחד מתכון נהדר שהוא בעצם שידרוג של ה"גאלט דה רואה" הקלאסית.

את קרם השקדים תיבלנו במי ורדים והוספנו משמשים בשלים שהתרככו עם מעט סוכר. כשהמשמשים אינם בעונה ניתן להשתמש במשמשים משומרים או בפירות אחרים.

צפייה מהנה 🙂

לצפייה בתכנית

 

2 comments

  • נורית פיליפ

    התוכנית הייתה מקסימה ומשכילה.
    מסרטונים אחרים שראיתי, שהוכנו ע"י שפים צרפתיים, או אנגליים, קרם הפרנג'יפאן , לא הכיל גם קרם פיטסייר.
    חייבת להודות שאני כן הכנתי , כי נראה לי טוב יותר.
    כמה זמן מראש ניתן להכין את הגאלט?

    תודה,
    נורית

    • ליאור שטייגמן

      קרם פרנג'יפאן תמיד מכיל פטיסייר. אם זאת ניתן להשתמש בקרם שקדים רגיל שאינו מכיל פטיסייר.
      הגאלט יכולה לשרוד יפה יום עד יומיים.. ניתן לחמם לפני ההגשה. ניתן גם להקפיא לפני או אחרי האפייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.